Sinoclear

Surullinen yskijä08.06.2014 12:24

Heips`

Onkohan teillä kenelläkään kokemusta Sinoclear- poskiontelontulehdukseen tarkoitetusta hoitosuihkeesta? Auttaako? Se on siis tarkoitettu krooniseen ja akuuttiin poskiontelontulehdukseen. Tätä myy ainakin Yliopiston apteekki.

Minulla on jälleen vaikea olo, särky ja turvotus. Edellinen paha tulehdus oli n.kuukausi sitten, johon sain Klacid-kuurin ja huuhtelun korvalääkäriltä.

Minulla on krooninen poskiontelotulehdus ja vaikea astma. Poskiontelot on leikattu jo monta kertaa. Minulla on nytkin käytössä jo peruslääkkeet ja huuhtelen kotona Physiomer Strong Jet huuhtelulla. Lääkärissä en ole vielä käynyt, mutta olo on ihan kamala. Kyyneleetkin pinnassa... Kiitos vastauksista etukäteen!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Henna09.06.2014 08:03

Olen käyttänyt kerran ja voin sanoa,että tehokas oli enkä tarvinut antibioottikuuria. Nenä aukes muutamassa minuutissa ja alkoi vuotamaan.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Surullinen yskijä09.06.2014 11:17

Kiitos Henna! Nyt jotenkin vain tuntuu, että koetan kaiken mahdollisen! Kiitos sinulle!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Tyytyväinen käyttäjä05.09.2014 14:56

Hei, huomasin keskustelun vasta nyt, mutta ehkä kommenttini auttaa jotakuta. Olen käyttänyt Sinoclearia muutamia kertoja ja minulla auttaa poskiontelovaivoihin. Olen alkanut käyttää kun alkaa onteloissa kihelmöimään ja nenä rupee menemään tukkoon. Silloin toimii minulla mielestäni parhaiten. Samalla olen käyttänyt nenähuuhtelukannua ja Avamysiä myös varovasti. Minusta kannattaa kokeilla, tulee halvemmaksi kuin mennä yksityisen puolen lääkäriin. Terveyskeskuksesta en ole saanut mitään lääkettä, vain neuvon että pitää potea tautia 10 päivää ennen kuin antibiootit kannattaa aloittaa. Ihme neuvo työssäkäyvälle ihmiselle!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
krooninen poskiontelotulehdus & heinäallergiat30.09.2014 18:10

Hei, mäkin huomasin keskustelun vasta nyt. Itsellä myös krooninen poskiontelotulehdus, kysta toisessa ontelossa, jota ei leikata, mutta röörejä leikattu kaksi kertaa enemmän auki. Myös punkteeraushuuhtelut tehty lukuisan kerran. Ikää vasta 23... Kokeilin Sinoclearia viime talvena, ja sillä meni tauti ohi. Yleensä mulla kestää monta viikkoa pahimmillaan akuutit ontelotulehdukset. Tosin, varoituksen sana. Musta Sinoclear-kokemus on ihan kamala: kirveltää ja sattuu aivan pirusti. Todella epämiellyttävä olo noin 30 min, sitten alkaa helpottaa ja tavaraa virtaa ulos. Taudit pysyi poissa 9 kk, mutta nyt sit tuli flunssa ja ontelot niin tukossa ettei henki kulje. Meinaan taas ostaa Sinoclearin, koska koen, että se on ikävyydestään huolimatta parempi vaihtoehto kuin punkteeraus/antibiootit, joita pienessä elämässä tullut hurja määrä popsittua. Voimia ja tsemppiä kohtalotovereille! PS: Kuulisin mielelläni kokemuksia Strong Jetistä, onko siitä iloa? Muitakin hyviä vinkkejä otetaan vastaan, itsellä päivittäisessä käytössä Nasonex ja nenäkannu. Duactista en ole ikinä kokenut kuin harmia.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Surullinen yskijä01.10.2014 03:46

Hei! Strong Jet on hyvä poskiontelojen huuhteluaine, koska huuhteluvesi tulee pullosta paineella. Minua sekin auttaa ontelovaivojen hoidossa.

Nyt olen ollut ihan terveenä jo monta kuukautta ja olo on upea. Juu, Sinoclear oli aika inha kokemus, mutta tehokas hoito se oli. Minä käyn aina poskiontelovaivoissa omalla yksityisellä korvalääkärillä, joka osaa hoitaa parhaiten huuhtelut ja senkin tarvitseeko antibiootit. Terveyttä kohtalotoverit ja voimia flunssasyksyyn.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Sinttu19.05.2016 17:49

Sinoclear on tehokas. Suihkauksen jälkeen vaan epämiellyttävä olo joka on normaalia. Ei kannata säikähtää. Itse en pystynyt edes hetkee puhumaan. Ihanaa, kun röörit auki. Auttaa nopeasti.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Mika08.12.2016 23:21

Tässä flunssaapotenut ja nenä tukossa ja huomasin että minullahan onkon kaapissa sinoclearia, joten dumppasin sitä sieraimiin, kyllä lähti kaikki röörit auki ja silmät ihan punaiset ja työntää vettä, kyllä sai niistää mutta eipä ole enää nenä tukossa ja tais flunssakin säikähtää.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Sari10.01.2019 10:46

Käytin ensin Strong Jet-huuhteluainetta, mutta se ei mielestäni toimi kunnolla, mikäli "röörit" eivät ole auki. Sehän jäljittelee nokkakannua eli "norsua" sillä erolla, että Strong Jet:ssä isotoninen merivesi tulee paineella.

Mutta voi taivaan vallat, sitten löysin Sinoclearin! Mahtava! Jo yhden käyttökerran jälkeen kipu hellitti. Minulla oli ollut jo viikonpäivät vasenpuolisko päästä hirvittävässä tuskassa. Kipu säteili poskionteloiden lisäksi vasempaan korvakäytävään, vasemman puoleiseen silmään ja vasemman puolen ylähampaisiin. Syömisestäkin meni nautinto. Allerginen kun olen ajattelin sen johtuvan vain limakalvojen turvotuksesta, kunnes keltasta eritettä alkoi valumaan nenästä joka niistolla.

Sitten kokeilin Sinoclearia. Koska joillakin tuote oli aiheuttanut suunnatonta poltetta, silmien vuotamista, aivastelua ja niin edelleen, pelkäsin laittaa ensimmäistä suihkausta. Uskalsin kuitenkin enkä katunut. Poltetta tai kirvelyä tuntui kyllä sieraimissa noin puolen tunnin ajan, mutta se oli pientä kärsimiini aiempiin kipuihin verrattuna. Jatkan ehdottomasti tämän kuurin loppuun, sillä kiput ovat poissa ja nenä ei ole tukkoinen.

Suosittelen lämpimästi kaikille kohtalotovereille, uskaltakaa kokeilla. Onhan se hieman hintava, mutta jos kivut ja limaisuus lähtevät näin helposti, eikö kannattaisi ainakin harkita? Kyllä, on vastaukseni!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Sari10.01.2019 12:00

Nasonexin käyttäjä olin itsekin aikoinaan, mutta nyt olen siirtynyt Dymistaan. Paljon tehokkaampi...

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Räkä24.07.2019 16:54

Flunssan jälkeen poskiontelotulehdus ja korvakin meni lukkoon ja kipeä kolmannen viikon kohdalla. Doximed kuurista ei hyötyä ja lopuksi Sinoclear suihke 6 viikon jälkeen ja korva aukesi muutaman päivä käytön aloittamisesta ja 6 käyttöpäivän jälkeen tulehdus tipotiessään. Hyvä suihke mutta kalliinpuoleinen.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta