lisäaineet

astmaatikko06.04.2014 10:41

Minulla diagnosoitiin astma 12/2013. Olen saanut muutaman pahan kohtauksen ja viimeisimmän kohtauksen jälkeen ambulanssimies kertoi lisäaineesta mikä aiheuttaa astmakohtauksia. Lueskelin netistä tästä ja sain selville että lisäaine E120 aiheuttaa kohtauskia. Onko muilla kokemuksia? Missä tätä lisäainetta esiintyy ja onko muita lisäaineita jotka aiheuttavat kohtauksia? Astma on minulle vielä niin vieras asia etten vielä tiedä kaikkea ;D

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
hh07.04.2014 15:36

Löysin tällaisen linkin kyseisestä aineesta: http://ekoodit.fi/E120/karmiinit/ Käypä katsomassa. Itse luettuani aloin epäillä eräitä omia oireitani tästä johtuviksi.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
tonton08.04.2014 09:11

Mieheni on viety ambulanssikyydillä sairaalaan E211 http://ekoodit.fi/E211/natriumbentsoaatti/ takia. Hän ei ole saanut astmakohtauksia vaan muuttuu kauttaaltaan sen näköiseksi, kuin ihon alla asustaisi erilaisia aliens -ötököitä. Patit saattavat olla kämmenen kokoisia ja kirkaan punaisia. Samanaikaisesti alilämpöä ja kuumetta, ihan sekaisin koko mies. Toipuminen kestää yleensä pari päivää. Vahvat kortisoonilääkkeet ovat auttaneet.

Nyt kun tiedämme asian, niin usko tai älä, luemme tarkkaan joka ainoan ruoka-aineen ennen tuotteen päättymistä ostoskoriin.

Olemme kyllä aikamoinen pari; itse olen moniruoka-allertikko, astmaatikko.... Kaikki luetaan, karkit, marinaadit, makkarat, valmisruuat, salaatinkastikkeet, kurkut, juotavat (monet sis.E211), hillot, sipsit.....

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Kirjoittaja25.03.2019 06:11

Allertikko? Kannattaa opetella sana oikein. AL LER GIK KO AL-LER-GIK-KO

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta