Kehotan lähettämään palautetta ainesosista tuotteiden valmistajille. :)

Kirjoittaja08.11.2019 14:04

Hei, Hetki sitten olin aikeissa käydä suihkussa ja olla sen jälkeen puhtaissa vaatteissa ulkona lumisen marraskuun valoisaan aikaan, mutta nyt huomaan, että olen lukenut jo tunnin ajan tietoa kolmen erilaisen ihovoiteen sisältämistä ainesosista. Löysin tämän keskustelun etsiessäni tietoa siitä miten propylene glycol vaikuttaa. Kiitän siitä, että monilta sivustoilta löytyy jonkinlaista tietoa ja kokemuksia, mutta joudun jättämään enempien ainesosien tutkimisen nyt välistä, jotta voin käydä suihkussa ennen kuin tulee iltapäivä ja ilta. Ainesosia yhdessä voiteessa on 26, toisessa 34 ja kolmannessa 38.

Monista tuotteista, mm. valmisruoista ja kosmetiikasta, on viime vuosina kehitelty kasvisruokavalioon sopivia ja vegaanisia versioita. Hyvä.

Ylimääräisiä lisäaineita sisältämättömiä tai lisäaineettomia ja herkistyneelle tai allergiselle sopivia tuotteita ei sen sijaan ole näkynyt aiempaa enemmän valikoimissa. Kuitenkin jos vain olisi vaihtoehtoja niin erittäin moni ihminen osaisi heti päättää valitseeko tuotteen jossa on vain vähän lisäaineita vai tuotteen jossa on monia eri lisäaineita. Kumman valitsisit?

Kehotan teitä kaikkia lähettämään palautetta tuotteiden ainesosista suoraan tuotteiden valmistajille ja myös kauppiaille. Näin voimme vaikuttaa siihen millaisia versioita ruoan ja kosmetiikan valikoimiin tulee.

-s-s-

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta