Siitepöly ja löylyvesi - vaarallista?

04.06.2014 18:54

Asun järven rannalla ja otan saunaan vedet järvestä. Nyt on ollut hirveästi siitepölyä vedenpinnalla ja ranta oli jossain vaiheessa paksun keltaisen kermakahvin näköisen mönjän peitossa. Pihassa on paljon mäntyjä, lienee männyn siitepölyä?

Enää pölyä ei ole veden pinnassa ihan niin paljoa ja otin tänään saunaan vedet järvestä. Nyt kuitenkin hengittäminen koskee keuhkoihin julmetusti. Onkohan tämä siitepölystä aiheutuvaa vai jostain muusta? En oikein keksi mitään muuta selitystä tälle. Ja kerran aiemminkin viime viikolla kävi ihan samoin. Onkohan se vaaralista? Vai voiko vedessä olla jotain muuta mikä saisi tällaisen aikaan ja mitä helpostusta asiaan voisi olla? Muuta kuin veden kantaminen sisältä...

Niina

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Johanna06.06.2014 14:11

Männyn siitepölyähän se, voi olla että olet allerginen sille. Siivosin männyn siitepölyä keskiviikkona kun koko piha oli keltasenaan. Yöllä heräsin kovaan korvakipuun. Eilen olin lääkärissä ja sanottiin että on korvakäytävä tulehdus. Sain antibiootteja ja Burana 600. Nyt kuumetta melkein neljäkymmentäastetta. Ei muita oireita. Kaula,posket, pää ja korvat todella kipeät. Mistähän johtuu? Minulla on mm. Homeallergiaa, formaldehydallergia.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta