Pujoko vieläkin syynä?

Pujonpahanen31.10.2011 20:13

Osaisiko kukaan neuvoa!? Voiko tosiaan vielä saada pujosta allergisen reaktion?Verikokeet näyttivät selkeää pujoallergiaa tänä keväänä.Allergia on pysynyt kurissa lääkkeillä,mutta lopetin ne syyskuun loppupuolella(virhe..).Sain tänään karmean allergisen reaktion juoksulenkillä.Nenä alkoi vuotaa,silmäluomet turposivat lähes umpeen,kämmenet,jalkapohjat ja iho alkoi kutista ilman että olisi noussut näppyä tms.nenä oli täysin tukossa muutamassa minuutissa ja kurkkua karvi.Otin heti xylzalia ja avamysia kun pääsin kotiin ja menin viileään suihkuun pesulle.Oireet helpottivat siten,että ensin loppui kutina,nenä aukesi noin puolentoistatunnin kuluttua osittain,mutta silmäluomet ovat edelleen turvoksissa...varmaan vielä aamullakin.Mihin testeihin pitäisi mennä?Terveyskeskuslääkäri on kovin välinpitämätön...Oireet tulevat niin nopeasti ja rajuina että pelkään kurkunkin seuraavaksi turpoavan umpeen.Olin syönyt samoja ruoka-aineita kuin aina ennenkin,ei nekään oikein selitä reaktiota.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
hh01.11.2011 07:32

Pujon allergisoivasta tehosta tähän aikaan vuodesta en tiedä, mutta noin voimakkaaseen allergiseen reaktioon on syytä pitää aina matkassa EpiPen. Se on adrenaliini-injektioruiske, jota käytetään rauhoittamaan allergista reaktiota. Pyydä resepti lääkkäriltä.

Käytnti allergologiaan erikoistuneella lääkärillä lienee myös tarpeen.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Pujonpahanen01.12.2011 18:49

Kävin uudestaan tk-lääkärillä ja vaadin lisätutkimuksia.Ihotestissä paljastui myös voimakas voikukka-allergia.En tosiaan ole tajunnut että sillekin voi allerginen olla,kun vasta nyt nämä allergiat ovat puhjenneet.Pääsen myös asiantuntijalle ja taatusti pyydän epipenin.Ei kyllä mitään saa jos ei itse vaadi...huh,huh.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta