Oireiletko tänä keväänä voimakkaasti lepän siitepölylle?

Naana27.03.2014 19:05

Onko muut oireilleet tänä keväänä poikkeuksellisen voimakkaasti lepän siitepölylle?

Mulla lepän siitepölyaika on vaikuttanut tänä keväänä erityisen paljon astman tasapainoa huonontavasti. Elämä on nyt jotenkin ihan lamaannuksissa, kun koko ajan on ihan hillitön väsymys ja henkeä ahdistaa päivittäin.Aamulla jaksan vaivoin nousta töihin,töissä puolenpäivän jälkeen väsymys alkaa pikku hiljaa hiipimään ja kun pääsen töistä voisin rojahtaa sohvalle ja maata siinä koko illan.Kotona jaksan tehdä juuri ja juuri välttämättömät kotityöt ja sen jälkeen olenkin ihan puhki.En ole pystynyt harrastamaan liikuntaa normaalisti viikkoihin. Astman tasapaino on mennyt pikku hiljaa huonommaksi muutaman kuukauden aikana lääkemuutosten myötä.Suun kautta kortisonikuuri toi vain hetkellisesti avun.

Odotan kuin kuuta nousevaa ensi viikon lääkärin vastaanottoa, jotta saisin jotain helpotusta tilanteeseen.Tää ottaa jo hermojen päälle!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
nuhanenä12.04.2014 14:10

Monena vuotena ei oo ollu kuin pieniä allergioita lepään siitepölyn aikaa, mutta tänä vuonna nenä on vuotanut vuolaasti ja pef lukematkin ovat tosi alhaalla, vaikka olen lisännyt astmalääkitystä. Oon nyt vankina omassa kodissa ja oota seuraavaa sadepilveä että pääsen ulkoilemaan. Mukava tapa viettää lomaa. Onneksi lepän siitepölykausi päättyy kohta. Ostin tänään allergialääkettä joka otetaan sieraimiin, tavalliset allergialääkkeet kun tuppaavat väsyttämään.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Naana12.04.2014 16:27

Elämä voittaa jälleen! Olo on onneksi pikkuhiljaa parantunut astmalääkityksen muutoksen ansiosta. Toki lepän siitepölyäkin on jo vähemmän ilmassa. Aluillaan olevan koivun siitepölykauden en usko paljon häiritsevän siedätyshoidon ansiosta.

Onko sulla kortisoninenäsuihke käytössä allergiseen nuhaan?

Tsemppiä kaikille siitepölyallergisille!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Marija12.04.2014 20:15

Oireilen ja kovasti. Lähes viikon ajan olen sairastanut pahan flunssan oireita, nenä vuotaa koko ajan ja kurkkua kutittaa ja yskittää. Alkukevät on ollut jo kauan vaikea, mutta ei koskaan ennen näin paha. Onnettomuudekseni talon, jossa asun, koneellinen ilmanvaihto meni rikki, ja koska se saadaan kuntoon, en tiedä. Tuskinpa terveyskeskuksen päivystysapukaan osaa auttaa. Olen syönyt jo kaksi päi vää Prednisolonia, mutta auttaneeko tuokoon. Parasta lääkettä on ehkä viikko tai pari havumetsän keskellä, kaukana lepistä ja koivuista. Mutta koetetaan kestää, ohimeneväähän tämä on!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Väsy20.04.2014 18:38

Mulla tänä keväänä todella poikkeusellisen kova väsynys lepän aikana ja astmaoireet paheni. Nyt vuorossa koivu ja helpotusta ei näy. :(

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta