Eroon allergioista probiooteilla

Eienääallergioita07.07.2018 04:16

Elikkäs vastaus allergioihin näyttää olevan suolisto-ongelmien hoito ja siihen liittyvät probiootit.

Eli itselläni on allergioita ollut elämäni aikana aika pitkä lista mm. laktoosi-intoleranssi, koivun siitepöly, heinän siitepöly, omena, kiivi, jotkut sitrushedelmät, pippuri jne. Tossa nyt tuli äkkiseltään mieleen joitakin.

Siitepölyallergia varsinkin heinän kohdalla oli sen verran paha että käytin kahta antihistamiinia samaan aikaan ja lisäksi nenäsumutetta ja sarvikuonoa. mm. Nukkuminen oli yhtä tuskaa, silmät punaiset, kurkkua kutitti silti jne.

Kaikki nämä allergiat on nyt selätetty. Homma meni niin, että huolehdin suoliston kuntoon. Tämä tapahtui lähinnä probiooteilla.

Laktoosi-intoleranssiin tehosi punainen homogenoimaton maito. Siinä eläviä lactobasilus (miten lie kirjoitetaan) bakteereja. Laktoosi-intoleranssi parani parissa viikossa. Sanomattakin selvää, että sininen ja rasvaton maito kokonaan ruokavaliosta pois.

Koivu ja heinän siitepölyallergia parani: Maitohappokäymisellä tuotetulla Hapankaalilla. Lisäksi söin Venäläisiä suolakurkkuja (halvin mitä kaupasta löytyi, olisiko ollut jopa rainbow tuotemerkki). Hapankaalista tehokkammaksi osottautui kotimainen kylmäosastolta ostettu sellanen 600g pyöreä purnukka. Jostain syystä se rasilaisen  vastaava ei toiminut minulla yhtä hyvin, eli allergiat palasivat kun siirryin siihen.

Lisäksi aloin syömään enemmän kasviksia ja vehnään koiitin välttää. Mutta nuo probiootit oli se juttu. Sen huomasi jo siitä,  että heinäallergia alkoi helpottaa hapankaalin myötä merkittävästi jo seuraavana päivänä. Eli vaikutuksen havaitsee nopeasti. Joillakin toisella se voi olla eri probiootit, mutta minulla toimi juuri nuo.

Niin ja d-vitamiinia syön 100mg/vrk. En tiedä auttoiki se johonkin, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta