Allergialääkkeiden sopivuus

astmapojan äiti15.02.2014 08:43

Hei, Minulla puhkesi vasta vuosi sitten jokin herkistyminen. Reagoin (joulu)kuuseen, hevostalliympäristöön (heinä tai hevonen) ja huonepölyyn jossa jokin ärsyttää hengitysteitä. Epäilen myös homealtistusta. Kun kävin tallilla näin joskus lievästi homeista heinää ja hoidokkini karsinassa haisi home. Jouduin tallihommat lopettamaan puoli vuotta sitten. Prick eivät näytä mitään. Oireet tulevatkin viiveellä n. 8-9 h kuluessa altistuksesta.

Pärjään ahkeralla siivoamisella kohtuullisesti. Myös Aerius auttaa hyvin silmien kutinaan ja nuhaan. Ongelmana se että Aerius aiheuttaa minulle sivuoireena sydänen tykytystä ja hyperventilaatiota sekä uupumusta (vaikka ei pitäisi). Haittavaikutusluettelossa nuo on kyllä esitelty..

Nyt vaikuttaa siltä että reagoin jo johonkin taas voimakkaammin ja ainoa muutos oli pakkasten lähteminen. Siitepöly? Huolestuttaa tuleva kevät jos en löydä sopivaa allergialääkettä. Olen muutenkin hyvin lääkeherkkä ihminen. Onko kenelläkään vastaavaa?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
tukossa 24/723.02.2014 21:28

Itse joudun käyttämään allergialääkkeitä ympäri vuoden. Olen astmaatikko ja allergikko sekä aika yliherkkä.

Xyzal (vähän väsyttää) Avamys nenäsuihke aamuisin (kuivattaa limakalvoja=nenäverenvuotoja) Lomudal silmätipat Nenän huuhtelu aamuin illoin Tarvittaessa illalla Nasolin avaava suihke nenään Sesam öljy nenään 3x päivässä Tarvittaessa xyzalin vaihto duactiin kuuriluontoisesti max 10päivää

Tärkeää mielestäni on hoidon jatkuvuus ja säännöllisyys.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta