Refluksi.fi en todellakaan suosittele!

kokenut ja viisastunut05.09.2012 07:31

Ihan varoituksen sananen kyseisestä paikasta: En suosittele kenellekkään, en läheisilleni enkä teille Ht.netin tutuille.

Todella moni ihminen on bannattu sieltä(oma käsitykseni, ja havaintoni myös muiden kanssa) ja ainoa syy on ollut se ettei halua puhua vain ja ainoastaan sairauksista, lääkkeistä ja yleisestä masennuksesta sairauteen liittyen. Ei ole aikaakaan kun siellä ei saanut mitään "vaihtoehtolääkettä" kuten emäsjauhetta tms, suosittaa vaan se katsottiin haittaavan tätä foorumin varsinaista toimintaa eli sairauksista puhumista ja pahassa olossa vellomista. unohtamatta tietysti sitä tosiasiaa että lääkkeistä saa puhua, ja oikeastaan pitää puhua!

Minä ja tuttavani saimme bannit ihan käsittämättömän helposti, suurinpiirtein jos suositat 10v sairastaneelle kokeilemaan luontaistuotteita, jättämään maidon ja viljan pois ja käymään suolistoanalyysissä niin sait bannit.

Hakekaa tietoa joka paikasta tähän vaivaan, omani poistui sillä, että löysin ne todelliset syyt(näiden todellisten syiden haun merkityskin oli kys. foorumilla kielletty puheenaihe). Minulta löytyi maitoallergia, muna-allergia jne jotka aiheuttivat pahoja mahaoireita + refluksia.

Johtuen useista valituksista ylläpitoon, nykyään kai saa jo kirjoittaa mm. VHH.n merkityksestä? Kun ennen se bannattiin välittömästi.

Ylläpitäjänä häärää mielivaltaisesti yksipuolisen mielipiteen vaivasta kokeva ihminen, jolla on todella kapea-alainen käsitys koko asiasta. Hänelle Refluksi on sairaus johon ei ole olemassa kuin refluksilääke, ja kaikki muut asiat huuhaata, se on joko leikkaus tai pilleri. Hän ei suostu ajattelemaan että vaivan aiheuttaisi ihminen omalla toimellaan, ja että sille nyt jotain pystyisi tekemään koskaan. Ollaan vain, märehditään ja podetaan.

Jossain vaiheessa mm. karppaajien sivuille tuli ketju jossa useita useita kys. vaivasta parantuneita karppauksen myötä. Arvatkaapa saiko tätä tuoda julki refluksi-sivustolla.. Kyseisellä foorumilla ei kannusteta parantumaan, todellakaan.

Mikäli olisin jäänyt sinne foorumille vaivoineni niin olisin varmaan jo leikkauksessa.

Itse olisin halunnut tukea ja kokemusten vaihtoa ja nimenomaan paranemista ja siihen liittyvää ajatusten vaihtoa, mutta se evättiin minulta koska halusin löytää syy-seuraus suhteen, en vain mussuttaa itkukurkussa vaivoista.

Todella hävytön ylläpitäjä kyseisellä paikalla. Bannaukseni jälkeen minua sai haukkua(ylläpito + hänen lahkolaisensa) ja minua sai mustamaalata mutta en saanut puolustautua. Koskaan en missään foorumilla on tavannut yhtä törkeätä ylläpitäjää kuin Refluksi.fi sivustolla.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
aloittaja05.09.2012 07:32

Viittaan Ht.nettiin (tutuille). Kopioin jutun sieltä. Anteeksi painovirhe paholainen.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta