Protonipumpun estäjät aiheuttavat ruoka-aineallergioita

Raivostunut14.11.2012 10:51

Oletteko olleet tietoisia, että protonipumpun estäjät, kuten Nexium aiheuttaa ruoka-aineallergioita? Itselleni tämä selvisi muutama päivä sitten, kun sattumalta eksyin asiaa käsittelevään artikkeliin netissä! Olen syönyt protonipumpun estäjiä 10 vuotta ja 8 vuotta sitten aikuisiällä puhkesivat ruoka-aineallergiat! Yksikään lääkäri ei ole asiaa koskaan ottanut esille, jos olisin tämän tiennyt, en olisi koskaan aloittanut lääkitystä, vaan vaatinut tarkempia tutkimuksia vatsani onglemista. Lääkärit sanoivat, että lääke on täysin turvallinen ja hoitaa oireet pois, eli jatkuvan närästyksen. Oireet lääke Nexium pitääkin poissa, mutta syy vaivoihin on yhä mysteeri. Nyt sitten on vatsa OK, mutta kymmeniä ruoka-aineallergioita tilalla. ONKO KUKAAN SAMASSA TILANTEESSA? ONKO LÄÄKKEIDEN LOPETTAMISEN JÄLKEEN ALLERGIAT KADONNEET TAI HELPOTTANEET VAI JÄÄVÄTKÖ ALLERGIAT LOPPUELÄMÄN RIESANA?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
all---07.01.2013 16:47

Kysypä omalta allergiaa hoitavalta lääkäriltäsi asiasta seuraavalla kerralla. Itselläni ei ole ollut ongelmia pitkäaikaisen käytön kanssa.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Maria10.01.2013 11:13

Minulla aiheuttaa losec muutamia tunteja ottamisen jälkeen hengen vinkumista.Pitkäaikaisena se ei ole ollut käytössä kuin viikon kuurina joskus.Mutta nykyisellään siis tuo oire satunnaisestikkin käytettäessä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Laitapa linkki23.01.2013 00:14

niin voidaan tutustua tuohon lukemaasi artikkeliin ja kattella minkälaisia prosentteja sielä ylipäätänsä esiintyy .

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta