Liman kertomaa.

Limamittari12.05.2015 15:57

Kurkusta joutuu aina kakomaan limaa pois. Joskus tiheämmin ja sitten harvemmin ja määräkin vaihtelee. Aina puhumista aloitettaessa joutuu selvittämään ääntä.

Mielestäni liman määrä kertoo allergeenien saannista. Väri kertoo onko tulehdusta. Kellertävä merkitsee tulehdusta ja kirkas tai vaalea pieniä kuplia täynnä oleva mälli kertoo allergisesta alkuperästä.

Onko kukaan tehnyt tarkempia havaintoja? Esim. selvittänyt määrää seuraamalla mille on allerginen. Mitenkähän tämä lähetetään, kun on vain painike "Aloita uusi keskustelu"?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
astma-allergia-kaikki29.04.2016 15:39

Joo ite oon ainakin huomannut, että kun juo maitoa niin sen jälkeen täytyy enemmän kakoa limaa kurkusta.. ärsyttävää mutta empä nyt tiedä olisiko maidon pois jättäminenkään hyväksi..?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Lapseni äiti01.08.2016 21:27

Lapseni reagoi hypoallergeenisen aminohappomaidon eli Neocaten maissiperäiselle kuivatulle glukoosisiirapille juuri tuolla tavoin eli hän tuotti isot määrät limaa, jota sitten oksensi päivittäin. Lima oli juurikin kirkasta ja kuplivaa. Hänen vuosia jatkunut oireensa loppui suurinpiirtein 1-2 päivässä kun tuo aiheuttava aine lopetettiin. Hänen kohdallaan asiaa pystyi testaamaan vain välttämis-altistus testillä eli oireita seuraamalla. Hänellä ilman määrä korreloi myös syödyn allergeenin määrään.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta