hengenahdistuksen aiheuttajat?

all14.10.2012 08:10

Mitkä ovat yleisimmät ruoka-aineet, jotka aiheuttavat hengenahdistusta? Pähkinä, manteli ...? Ei kuitenkaan esim banaani tai vehnä?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
mikä vaan24.10.2012 07:56

Heip!

Hengenahdistusta voi aiheuttaa mikä vaan, mille olet allerginen. Riippuu niin henkilöstä, onko se jokin hajuste vai kenties ruoka-aine. Myös määrä vaikuttaa, joten pienestä määrästä voi selvitä oireetta tai sitten ei. Kananmuna, maito, äyriäiset, pähkinät ja viljatuotteet kai tunnetuimpia ja tutkituimpia hengenahdistuksen aiheuttajia, mutta on niin yksilöllistä. Itse huomaan myös, että väsyneenä tai stressaantuneena oireetkin pahemmat kuin muulloin. Eli mars allergiatestiin, niin syypää toivottavasti selviää, lääkeaine- tai hajusteallergiassa tutkimuksissa voi mennä todella kauan, mutta ihopistokokeet antaa pikaisesti osviittaa ruoka-aineista.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Heppu10.12.2012 21:06

ALLERGINEN VOI TOSIAAN OLLA MILLE VAIN - MUTTA YLEISET RUOKA - ALLERGIAT OVAT MAITO TUOTTEET , KALAT , KOTIMAISET VILJAT , KANANMUNA , SOIJA , LISÄ AINEET , PÄHKINÄT . VIHAN NEKSET RIIPPUEN VUODEN AJASTA , JOS ON MYÖS SIITE PÖLYALLERGIOTA . VOIT OLLA ALLERGINEN MYÖS HAJUSTEILLE , PESUAINEILLE JA NAISET MEIKEILLE JA TUKANVÄRJÄYSAINEILLE . KISSOILLE , KOIRILLE , YM. ELÄIMILLE , VAATTEILLE , VÄRIAINEILLE . HUONEKA LUILLE JA VAIKKA MILLE KOKEMUSTA ON KERTYNY 60 VUODEN VERRAN ALLERGI OISTA . KAIKKEEN TOTTUU KUN ON PAKKO - KÄY ALLER GIA TESTEISSÄ JA VÄLTÄ NIITÄ MILLE OLET ALLERGINEN ÄLÅKÄ LEIKI ALLERGIAA AIHEUTTAVIEN RUOKIEN KANSSA . SAIRAA LASSA OLO PITEMMÄN PÄÄL LE ALKAA HATUTTAA .

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta