nikkeliallergia

kirvelee19.04.2017 20:48

On se aika omituista ettei nykyään varsin yleistä nikkeliallergiaa oteta oikein missään huomioon. Nikkelipitoisia koruja voi välttää, Sen sijaan moniko tietää, että esimerkiksi keittiön kaappien kahvojakin nykyään tehdään nikkelipinnoitettuina? Siinä sitten ihmettelet, miksi alkaa käsien ihoa kirvellä kun otat keittiön kaapin vetimestä kiinni.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
elzu5713.08.2019 07:54

Hei mitä voisi tehdä kun kohta vuoden vatsassa navan alla on kuteseva alue, nikkeliallergiaksi lääkäri sen totesi kun vilkaisi. Mitkään temput tai voiteet eivät auta eikä allergia tableteistakaan ole apua. Kutina on ihan hirveä. Usein iho on rikki siitä kohtaa kun kutina yltyy sietämättömäksi ja väkisinkin sitä aluetta tulee raavittua. Olen vältellyt kaikkia vaatteita missä olisi jotain mikä olisi metallia, mutta vaiva ei vain poistu. Pahimmillaan iltasella.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
elzu5713.08.2019 08:14

Olen käyttänyt erilaisia astmalääkkeitä, nyt Innovair 200/6 ja Ventoline, ja nuhalääkkeenä Avamys, sekä erilaisia antihistamiini tabletteja, nyt käytössä Desloratadine 5mg , jo yli 30v. Vielä ei ole löytynyt mitään kunnon lääkitystä mikä veisi nää kammottavat jokapäiväiset yskäoireet pois, sillä ei ole mitään merkitystä mikä vuorokaudenaika on kyseessä ja olenko sisällä jossain tai ulkona. Olen juossut terkkarissa ja sairaalassa tutkimuksissa. Puhallus arvot ennen kääkitystä ja lääkkeenoton jälkeen liikkuvat 300 ja 310 välillä. Lääkärit ovat vain todenneet että parhaat lääkkeet ovat jo käytössä. Lisäksi käytössä pari verenpainelääkettä. Suu ja nielu ovat tosi kuivat kaikkien näiden lääkkeiden takia, eikä siihenkään vaivaan löydy apuja, ja sekin varmaan osaltaan lisää tätä yskimistä. Testissä ollut myös Montelucast ja joku lääke mikä oli keuhkoahtaumaan mutta ei näistäkään ollut mitään hyötyä. Eikö tosiaankaan ole mitään lääkkeitä että tämän yskän saisi loppumaan?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta