Lapsi ja koira-allergia

äityli29.04.2011 07:15

Hei! Meillä 6-vuotias tytär jolla todettiin veritestillä koiraan allergialuokka 1 eli lievä allergia, vasta-aineita 0,52. Ensiksikin lukujen tulkinta on meille hankalaa...eli emme täysin ymmärrä mitä tarkoittaa? Kyselen siksi että olimme jo varanneet ja käyneet katsomassakin koiranpentua, mutta teetimme kuitenkin varmuuden vuoksi useinkin nuhaiselle tyttärellemme allergiatestin. Nyt kyselenkin teiltä viisaammat unohdammeko koiran? Tyttäremme on ainut lapsi joka olisi saanut koirasta ystävän.. Osallistu keskusteluun Vinkkaa kaverille

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Allerginen koiranystävä29.04.2011 07:16

Hei,

Ette saa varmuuttaa saako lapsenne allergiaoireita vai, ellette kokeille. Vasta-ainetesti ei kerro kuin herkistymisen koiran allergeenille, ei sitä tulekoo koirasta oireita vai ei. Suosittelisin, että "lainaisitte" jonkun sukulaisenne, ystävän taikka työkaverin lempeää lapsiin tottunutta koiraa viikoksi tai kahdeksi ja katselette, tuleeko lapsellenne oireita. Itselläni ollut koko ikäni koiran vasta-aineet yli 3 ja silti meillä oli kotona koira 12 vuotta, otimme koiran juuri kun olin 6-vuotias. Vasta aikuisena aloin saamaan koirasta oireita. Koira on kyllä mahtava ystävä ja hyvä koko perheen liikuttaja, jos vaan oireita ei tule lapselle, niin koira on mitä mainioin perheenjäsen! :)

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
: (03.12.2011 19:51

Voi nyt on sanottava ettei teidän kannata hankkia koiraa: (( Entä akvaario ja muutama fisu kaupan päälle?Ne on kiinnostanu lapsia yleensä paljon.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta