Kissa allergia

Kopsa14.06.2017 15:34

Hei, lapsella 5 v on todettu kissa allergia noin vuosi sitten pricktestillä. Lievä allergia kyseessä. Kissat on ollut meillä koko lapsen 5 v ajan. Lapsella on ollut n. 1 v asti yskää, joka vasta tänä talvena on saatu astma lääkkeellä pois melkein kokonaan. Tarkoitus mennä kesän lopussa astma rasitukseen. Nyt kevät/kesä oireet pahentunut ja kävimme lääkärissä, joka otti uusia allergia kokeita kun epäilimme siitepölyjä. Samalla testattiin kissa uudelleen arvo oli noussut. Lääkäri oli sitä mieltä että kissoista olisi syytä luopua. Mitäköhän sitä pitäisi tehdä kun haluaisin että lapsi voi hyvin?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
MKG24.04.2018 09:33

Oma lapsi tuli allergiseksi ja itse. Mutta astmalääkkeet auttoi ja siedätys. Kissoista ei tarvinnut luopua. Enempi vaan siivottiin, lakana vaihdettiin usein, turhat tavarat pois ja oikeat tekstiilit . Ja kissan silittelyn jälkeen Aina käsien pesu ! Hyvä imuri ja kostealla pyyhityt pinnat ! Meillä toimi !

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Lennu15.08.2018 10:02

Meillä myös lievää reagointia lapsella aina silittelyn jälkeen, mutta yleensä helpottaa pian kun käy pesemässä käsiä/silmiä. Itse myös altistuin vähän kissoille, kun asuimme hetken aikaa asunnossa, missä huono sisäilma. Ennen sitä ei oireita kissoihin ollut tullu. Lakanoiden vaihtoväli on aika tiheä ja kuivausrumpua käytän aika surutta (kerää yllättävästi kissankarvoja). En tiedä auttaako myös kissojen säännöllinen harjaus.

https://www.vertaalaina.fi/

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
IHG03.10.2019 05:18

Meillä itsellä on koira ja lapsella oli pientä allergiaa sille, mutta se hoitui altistuksella noin 3 kuukaudessa. Lapseni kaverilla on 3 kissaa ja ilman lääkkeitä yritettiin hoitaa siellä vierailut, mutta siitä ei tullut mitään. Lääkkeet on ainut mikä toimii. Allergia kissoja kohtaan on kyllä todella kova ja riippuen vuodenajasta, se vähän vaihtelee. Keväällä yleensä pahimmat reaktiot, onko sitten siitepöyllä osuutta asiaan?

https://www.vertaalainaa.fi

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta