Allergiasiivous, onko vienyt eläinpölyn?

Riina20.08.2017 14:24

Hei, kaipaisin kokemuksia allergiasiivouksesta. Meillä on "paniikkitilanne". Ostin asunnon, jossa on edellisellä asukkaalla ollut kissa. Toinen lapsistani on kissalle (ja koiralle) allerginen, mutta en osannut ajatella, etteikö eläinpölyä saisi asunnosta pois. Asunto on siis jo ostettu, ei harkinnassa.

Nyt kävimme tyhjennetyssä asunnossa, ja lapsen silmiä alkoi kutittaa ja punoittaa. Ilmeisesti asuntoa ei ollut siivottu eikä ainakaan perusteellisesti. Aion tilata asuntoon allergiasiivouksen ennen muuttoa, mutta tietenkin pelottaa, riittääkö se. Onko kenelläkään todellisia kokemuksia (ei arvailuja) siitä, miten allergiasiivous on toiminut?

Teemme asunnossa aika mittavasti remonttia ennen sinne muuttoa. vanha parketti poistetaan kokonaan ja laitetaan uusi lattia kaikkialle muualle paitsi makuuhuoneisiin ja kylpyhuoneeseen. Näihin remontoitaviin tiloihin uusitaan/maalataan myös seinät. Listat siis lähtevät, joten niiden alta on helppo itsekin siivota allergiasiivouksen lisäksi. Katto levytetään uudelleen. Keittiö lähtee kokonaan ja tulee uudet kalusteet. Oikeastaan ainoastaan makuuhuoneet jäävät entiselleen, ne on remontoitu muutama vuosi sitten (kissan ollessa asunnossa).

Kokemuksia kaipaisin tähän paniikkiin. Entä kokemukset ilmanpuhdistajasta, auttaako sellaisen hankkiminen?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta