Symbicortin annoslaskuri

Syksy19.11.2013 08:41

Aika ihmeellinen on Symbicortin annoslaskuri, siitä ei niin helposti näe tarkkaa lukumäärää. Jos unohtaa ottaa annoksen, ei ole ihan helppoa tarkistaa montako annosta on jäljellä kun mittari näyttää vain kymmenlukuja. Laskurin lähestyessä nollaa, on kuin laskuri polkisi vähän ennen sitä tyhjää. Aika epämääräinen olo, onko sumutteesta vielä tullut annosta vai ei. Seretidessä, Fixotidessä ja Ventolinessä on hyvät mittarit, niistä näkee joka annoksen yksi kerrallaan. On helppo tarkistaa, onko tullut annokset otettua, paljonko on jäljellä.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Hellu20.11.2013 12:51

Olen ihan samaa mieltä! Monta kertaa olen ihmetellyt, joko annostelija on käytetty vai vieläkö on lääkettä jäljellä... Tosiaan epäselvä :-( Muuten kyllä minulle hyvä ja toimiva lääke, harmi että laskuri on niin hankala.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Mimmi04.12.2013 10:42

Samaa mieltä, sama Pulmicortissa. Tein valituksen siitä apteekin kautta AstraZenecaan, vaan eivät nähneet valitusta aiheellisena. Vaihtaisin kyllä hoitavaa, jos se muuten olisi mahdollista, ihan tämän perusteella.

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Herra-6316.06.2019 09:48

Nyt tulee rahan arvoinen vinkki! Testatkaa puhallusmittarilla koska lääke on loppu, siis symbicortista on kysymys nyt, koska siinä siis on sitä avaava lääkettä ja siksi helppo todeta koska "piippu lyö tyhjää"!, eli testitulos ei parane. Yllätytte aivan varmasti ja erittäinkin positiivisesti :) Varmaankin tiedätte, että testi tehdään noin ehkä vatin päästä lääkkeen oton jälkeen. Jos ette omista pef-mittaria niin hankkikaa sellainen heti! Säästää itsensä takaisin todella nopeasti!

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta