Astman aiheuttajasta ja sen hoidosta

Kari Luoto11.09.2015 09:30

Vaimollani on vaikea astma jo syntymästä saakka, samoin hänen tyttärellään. Hänen oireitaan on helpottanut huomattavasti ruokavalion vaihto.

Useimpien hengityselinsairauksien taustalla on keuhkojen limakalvojen kautta poistuvat myrkylliset jäteaineet. Ysköksistä löytyy muun muaassa virtsahappokititä, joiden pitäisi tulla ulos nestemäisessä muodossa toisesta päästä kehoa.

Haitallisin keuhkojen kautta poistuva virtsahappo on kofeiinin suurin loppuaineenvaihduntatuote, dimetyylivirtsahappo, joka on on voimakas solumyrkky ja tappaa soluja sekoittamalla niiden aineenvaihdunnan stressihormonien kautta. Munuaiset eivät kykene poistamaan dimetyylivirtsahappoa, koska se supistaa munuaisten verisuonistoa ja lopettaa virtsahappojen erityksen.

Vaimoni lopetti kofeiinin käytön, mutta ei tehnyt muutoksia ruokavalioonsa. Hänellä oli jatkuvia tulehduksia, keuhkokuumetta silloin, tällöin ja lääkkeitä meni enemmän, kuin lääkäri suostui määräämään.

Kehotin häntä lopettamaan broccolin käytön kokonaan, koska eräs broccolin sisältämäainesosa sulattaa virtsahappoja voimakkaasti. Tuloksena oli, että tulehdukset alkoivat kadota nopeasti.

Myöhemmin hän ryhtyi ruokavaliolle, joka neutraloi virtsahappoja elimistöstä. Tällä toimenpiteellä hänen energiatasonsa palautui, lääkkeiden tarve puolittui, ja yleiskunto nousi huomattavasti.

Olen kirjoittanut asiasta perusteellisemman artikkelin blogiini, joka kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa.

http://qmies.blogspot.fi/2013/06/kofeiini-ja-astma.html

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta
Herra Vee29.09.2015 12:02

Mitä tarkoitat broccolilla?

Ilmoita asiattomasta viestistä tai teknisestä ongelmasta