Julkaisut

Julkaisut

Allergia, Iho & Astma

Allergia, Iho & Astma on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton jäsenlehti ja arvostettu asiantuntijalehti. Saat lehden jäsenetuna (27 €/vuosi). Liity jäseneksi, niin saat lehden suoraan kotiin. Allergia, Iho & Astma on nyt myös verkossa. Tutustu kaikille avoimiin sisältöihin tai avaa pääsy tilaajana kaikkiin verkkolehden juttuihin!


Oppaat

Allergia- ja astmaoppaamme ovat alan asiantuntijoiden kirjoittamia, laadukkaita tietopaketteja kaikille allergiasta, astmasta ja sisäilmasta tietoa tarvitseville. Oppaistamme saat hyödyllistä tietoa ja käytännön neuvoja allergia-asioihin.

Tilaa painetut oppaaamme tilauslomakkeella. Voit myös ladata oppaiden pdf -versiot allergiat- ja astma-osioista, jossa on myös laaja valikoima minioppaita eri allergia- ja astma-aiheista.


Julisteet

Myös julisteemme ovat maksuttomia. Esimerkiksi suosittu Tuoksutko liikaa -julisteemme (A4) on hyvä muistutus julkisissa tiloissa kohtuullisesta tuoksujen käytöstä. Tilaa tämä juliste tai muita materiaalejamme täältä. Voit myös tulostaa A4-kokoiset julisteemme tulostettavat aineistot -sivulta.


Videot

'Sinua lähellä' -video on näkyvissä sivun alalaidassa.

Ohjevideot voit katsoa sivustomme Ammattilaisille -osiosta tai Youtubesta: PEF-puhallus, nenäkannu, Physiomer, nenäsuihke, suolapiippu, vesipiippu, silmätipat ja pullopuhallus.

Kärsitkö, tai kärsiikö läheisesi tuoksuista ja hajuista? Katso yhden sairastuneen tarina tuoksuyliherkkyydestä.

Videot ovat saatavilla YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/allergiajaastma.

Anafylaksia: Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen teettämä ohjevideo adrenaliini-injektorin käyttöön (suomeksi sekä ruotsin- ja englanninkielisin tekstityksin). Myös yhdistyksen pidempi, anafylaksiasta tarkemmin kertova video on saatavilla siellä ja www.erimenu.fi -sivun vasen alapalkissa.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on mukana Pieni Ele -keräyksessä, joka järjestetään valtakunnallisesti vaalien yhteydessä. Katso Pieni Ele -videolta, mitä keräyksen avulla on muun muassa tehty. Ja tule mukaan yhdistyksesi kautta tai osallistumalla seuraavaan keräykseen!


Vuosikertomus 2014

Vuosikertomus 2014 kertoo järjestömme toiminnasta pääpiirteissään. Tutustu toimintaamme ja tule mukaan!


Julkaisumme on tuotettu jäsenmaksuilla. Tue toimintaamme ja liity jäseneksi!