Julkaisut

Julkaisut

Allergia, Iho & Astma

Allergia, Iho & Astma on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton jäsenlehti ja arvostettu asiantuntijalehti. Saat lehden jäsenetuna (27 €/vuosi). Liity jäseneksi, niin saat lehden suoraan kotiin. Allergia, Iho & Astma on nyt myös verkossa. Tutustu kaikille avoimiin sisältöihin tai avaa pääsy tilaajana kaikkiin verkkolehden juttuihin!


Oppaat

Allergia-, iho- ja astmaoppaamme ovat alan asiantuntijoiden kirjoittamia, laadukkaita tietopaketteja. Oppaistamme saat hyödyllistä tietoa ja käytännön neuvoja.

Tilaa painetut oppaamme tilauslomakkeella tai lataa oppaiden pdf -versiot allergiat-, astma ja iho-osioista, jossa on myös laaja valikoima minioppaita eri allergia-, iho- ja astma-aiheista.


Julisteet

Myös julisteemme ovat maksuttomia. Esimerkiksi suosittu Tuoksutko liikaa -julisteemme (A4) on hyvä muistutus julkisissa tiloissa kohtuullisesta tuoksujen käytöstä. Tilaa tämä juliste tai muita materiaalejamme täältä. Voit myös tulostaa A4-kokoiset julisteemme tulostettavat aineistot -sivulta.


Videot

Ohjevideot voit katsoa sivustomme Ammattilaisille -osiosta tai Youtubesta www.youtube.com/allergiajaastma.

Kärsitkö, tai kärsiikö läheisesi tuoksuista ja hajuista? Katso yhden sairastuneen tarina tuoksuyliherkkyydestä.

Anafylaksia: Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen teettämä ohjevideo adrenaliini-injektorin käyttöön (suomeksi sekä ruotsin- ja englanninkielisin tekstityksin). Myös yhdistyksen pidempi, anafylaksiasta tarkemmin kertova video on saatavilla siellä ja www.erimenu.fi -sivun vasen alapalkissa.

Allergia-, iho- ja astmaliitto on mukana Pieni Ele -keräyksessä, joka järjestetään valtakunnallisesti vaalien yhteydessä. Katso Pieni Ele -videolta, mitä keräyksen avulla on muun muassa tehty. Ja tule mukaan yhdistyksesi kautta tai osallistumalla seuraavaan keräykseen!

Julkaisumme on tuotettu jäsenmaksuilla. Tue toimintaamme ja liity jäseneksi!