Liity jäseneksi

Liity jäseneksi!

Liity jäseneksi

"Olen jäsenenä informaatioähkyn takia: liiton viestintä erottuu asiantuntevana ja siihen olen voinut luottaa kaikki ne 20 vuotta, mitä olen ollut astmaatikko ja jäsen."

Liity jäseneksi

Jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Allergia, Iho & Astma -lehden, tietoa ja vertaistukea, jäsenedut ja pääset osallistumaan toimintaan.

Allergia-, iho- ja astmaliittoon kuuluu 34 paikallista allergia- ja astmayhdistystä, 14 paikallista atopiayhdistystä sekä kahdeksan harvinaisiin ihosairauksiin diagnoosin mukaan keskittynyttä harvinaisyhdistystä. Yhdistyksiin pääset tutustumaan täältä.

Jäsenmuodot

Henkilöjäsenyydet

Varsinainen jäsenyys, jäsenyys paikallisessa allergia- ja astmayhdistyksessä, paikallisessa atopiayhdistyksessä tai harvinaisyhdistyksessä. Jäsenyys koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniäsi.

•    Varsinaisen jäsenyyden hinta 27 €/vuosi

Rinnakkaisjäsenyys, sopii sinulle, joka jo olet varsinaisena jäsenenä yhdessä yhdistyksessä, ja haluat kuulua myös toiseen yhdistykseen sekä tukea ja osallistua heidän toimintaansa.

•    Rinnakkaisjäsenyyden hinta 10 €/vuosi/yhdistys

Kannattajajäsenyys

Haluatko yksityishenkilönä kannattaa tärkeää toimintaa? Kannattajajäsenenä saat itsellesi Allergia, Iho & Astma -lehden neljä kertaa vuodessa.

•    Kannattajajäsenmaksu on 150 €/vuosi

Kannatus- ja kumppanuusjäsenyys yrityksille

Yritysten tuki terveysjärjestötyöhän on merkittävä apu. Tukemalla toimintaamme yrityksenne osallistuu meille tärkeiden asioiden - allergiaa, ihon sairauksia ja astmaa sairastavien arjen parantamiseen.  Kumppanuusjäsenmaksu muodostuu seuraavasti:

•    1000 €/v, kun liikevaihto on alle 1M €/v
•    2000 €/v, kun liikevaihto on yli 1 M €/v

Ilmoita yrityksesi kumppanijäseneksi: seija.pohjalainen@allergia.fi

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n tietosuojaseloste