Vuokramökki

Vuokramökki

Lapin lomamökki Jeriksellä

Allergiasäätiön omistamassa lomamökissä (mökki numero 10/Jeriskylä) on majoitustiloina kaksi 2 hengen makuuhuonetta ja 2 tilavaa parvea, joissa patjat 7:lle (=yhteensä 11). Täysin varusteltu keittiö (liesi, jääkaappi-pakastelokeroyhdistelmä, kahvinkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja astiat), sauna, pesuhuone ja pukuhuone (vaatteiden kuivauskaappi ja pyykinpesukone), WC ja varasto. Olohuoneessa takka, TV ja radio. Sähkölämmitys. Kartta

Huomioithan, että mökki on allergiaystävällinen, joten lemmikkieläinten tuominen mukana on ehdottomasti kielletty!

Sijainti Pallas-Ounastunturin kansallispuiston rajanaapurina, kalaisan Jerisjärven läheisyydessä ja jylhän Keimiötunturin juurella on tunturilappia parhaimmillaan. Matkaa rantaan on mökiltä n. 500 metriä. Järvelle mentäessä ylitetään yksi autotie, jalankulkusillan kautta.
Alueen ympäristössä on muutamia matkailuyrittäjiä joilta voi kysyä vaikkapa venettä vuokralle. Matkaa Muonion keskustaan 22 km.

Hinnat 2017
Viikot
2-7:       310 €
8-19:     625 €
20-35:   310 €
36-39:   625 €
40-50:   310 €
51-1:     625 €

Hintaan kuuluu liinavaatteet 4:lle (alus- ja päällyspussilakana, tyynyliina, käsi- ja kylpypyyhe ), muille liinavaatteet 10 € / hlö. Mökissä on allergiselle sopivat vuodevaatteet. Astianpesukoneeseen on pesuaineet, mutta pyykinpesukoneeseen on otettava pesuaineet mukaan.
Omienkin pesuaineiden olisi hyvä olla hajusteettomia, mutta mikäli vieraat mieluummin käyttävät hajustettuja tuotteita, pyydämme että he vievät pesuaineet mukanaan lähtiessään, niin että seuraavat asukkaat pääsevät hajusteettomaan tilaan.

Takkapuita saa ostaa vastaanotosta 9 €/säkki. Hotelli Jeriksen ollessa kiinni, takkapuita voi kysellä Torassiepistä, joka on avoinna päivittäin klo 13-20. Tällöin siellä on myös tarjolla ruokapalveluja sekä vene-, kanootti-, sauna- ym. vuokrausta. Osoite on Torassiepintie 212, Muonio.(Jerikseltä Muonioon lähtevää tietä 4 km, ennen syvää kurua käännytään oikealla ja ajetaan n. 2 km.) Muonion keskustan läheisyydessä sijaitseva Harriniva tarjoaa myös ruoka- ja ohjelmapalveluja.

Avaimen voi noutaa ensimmäisenä päivänä aikaisintaan klo 14.00. Hotellin ollessa auki avaimen saa Hotelli Jeriksen vastaanotosta. Kun vastaanotto on suljettu, avain löytyy pääoven viereisestä lukitusta avainlaatikosta asiakkaan nimellä varustetusta kirjekuoresta. Koodin avainlaatikkoon saa ennen omaa majoittumista. Mökkiavainta voi pitää mukana koko oleskelun ajan. Palautus lähtöpäivänä samaan laatikkoon klo 10.00 mennessä. Vaihtopäivä on lauantai. Ongelmatapauksissa voi ottaa yhteyttä Harrinivan hotelliin puh. 0400 155 100.

Mahdollisista vioista tms. mökillä voi ilmoittaa suoraan Allergia- ja astmaliittoon: reetta.hakamaki@allergia.fi 

Varaukset: Allergia- ja Astmaliitto p. 040 145 8064 Reetta Hakamäki, reetta.hakamaki@allergia.fi
Lisätietoa Jeris-mökistä Hotelli Harrinivan kotisivuilta: Harriniva