Päiväkoti Histamiini

Päiväkoti Histamiini

Touhula Histamiini on monipuolista varhaiskasvatusta tarjoava päiväkoti Allergiatalossa, Meilahdessa. Päiväkodissa huomioidaan allergisten ja astmaattisten lasten erityistarpeet, mutta allergia ei ole edellytys varhaiskasvatuspaikan saamiselle.

Histamiinissa allergisten lasten erityistarpeet on otettu huomioon jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. Vaate-, tekstiili- ja siitepölyt sekä sieni-itiöt pidetään poissa huolellisella siivouksella ja suodattamalla koko Allergiataloon tuleva korvausilma. Henkilökunta ja asiakkaat sitoutuvat olemaan savuttomia, kotieläimettömiä eivätkä käytä voimakkaita parfyymejä.

Rakennus-, toiminta- ja leikkivälinemateriaaleissa huomioidaan erityisesti materiaalit, jotka sopivat allergisille ja astmaattisille lapsille; ne ovat helppohoitoisia, pölyttömiä, hajusteettomia, myrkyttömiä ja pesunkestäviä.

Päiväkodin toiminta

Päiväkodin toiminta-ajatuksena on luoda avoin, luottamuksellinen ja innostunut ilmapiiri yhteistyössä vanhempien kanssa sekä tukea heitä kasvatustyössään. Päiväkoti tarjoaa monipuolista ja virikkeellistä toimintaa huomioiden sekä allergisen ja astmaattisen lapsen erityistarpeet että jokaisen lapsen ikä- ja kehitystason. Turvallisuudella ja viihtyisyydellä luodaan pohja hyvälle kasvatus- ja oppimisympäristölle.

Lapset jaetaan ikäryhmittäin Titiinoihin, Rämäköihin, Pirpoihin tai Anelma-Unelmiin. Ryhmien nimet ovat Histamiinin satuhahmoja.

Hae päiväkoti Histamiiniin

Hae hoitopaikkaa Touhulan nettisivujen kautta. Valitse hakemuksesta Helsinki ja Touhula Histamiini. Hae hoitopaikkaa Touhula Histamiinista.

Yhteystiedot

Päiväkodin johtaja Marjo Heinonen
marjo.heinonen@touhula.fi
Päiväkoti Histamiini
Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki
puhelin 040 180 9157 (Pirpot), 040 180 9158 (Rämäkät), 044 7677 039 (Titiinät)

Sivua päivitetty: 12.2.2020