Mitä tietoa etsit?
Aikuisten ja nuorten kurssit

Aikuisten ja nuorten kurssit

Kotimaan kurssit

Kursseilla jaetaan tietoa, vaihdetaan kokemuksia, saadaan vertaistukea ja virkistytään. Kurssien kesto on kaksi tai neljä vuorokautta. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät täysihoidon. Majoitus on kahden hengen huoneissa. 

Lisäksi järjestämme kursseja, jotka sisältävät lähi- sekä verkkojakson. Nämä kurssit alkavat kahden vuorokauden lähijaksolla kurssipaikassa, jonka jälkeen jatkuvat neljän viikon ajan verkossa. Osallistujien oletetaan osallistuvan molempiin jaksoihin.

Verkkokurssit 

Verkkokurssit sisältävät asiantuntija-alustuksia, monipuolisia tehtäviä sekä vertaiskeskustelua. Verkkokursseille voit osallistua kotoa käsin, juuri silloin, kun se sinulle sopii. Kurssien kesto on 4-8 viikkoa. Jokaisella viikolla on oma teema, jota käsitellään tehtävien ja yhteisten keskustelujen avulla. Tehtäviin, kuten videotietoiskujen katsomiseen, omiin pohdintoihin, käytännön harjoituksiin sekä vertaiskeskusteluihin on hyvä varata hetki aikaa lähes joka päivä. Tehtäviin menee aikaa viikossa noin pari tuntia. Kurssin aikana on hyvä keskittyä oman tilanteen pohdintaan sekä tarkastella omia toimintatapoja ja ajatuksia yhdessä muiden kurssilaisten ja kurssin vetäjien kanssa.

Verkkokursseille valitaan hakijoiden joukosta n. 30 kurssilaista. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai älypuhelimen, verkkoyhteyden sekä sähköpostiosoitteen. 

Kurssit 2021

Muutokset kurssikalenteriin ovat mahdollisia. Seuraamme koronavirustilannetta jatkuvasti.     

Kokonaisvaltainen hyvinvointi
2. - 23.11.2021, Mikkeli

Harvinaisena joukossa
5. - 7.11.2021, Espoo

Tukea työelämään ja arkeen
8. - 12.11.2021, Kangasala

Hakuohjeet ja -lomakkeet löydät täältä.

Sivua päivitetty: 25.10.2021