Matkailu, majoitus ja kylpylät

Valtakunnalliset jäsenedut jäsenkortilla seuraavista liikkeistä.

Haikon kartano, luksusta jäsenetuhintaan
Majoitusetu
alk. 90 € / 2hh Kylpylähotellissa (208,-)
alk. 190 € / 2hh Kartanohotellissa (288,-)
Majoitushinta sisältää kahdelle kartanoaamiaisen, sisäänpääsyn kylpylään sekä kuntosalille, ilmaisen pysäköinnin ja maksuttoman internet-yhteyden.
Kartanossa majoittuville lisäksi Butler service ja kuohuviiniä aamiaisella.

Jäsenhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu
vapaa-ajan majoitukseen ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Jäsenhinnan saadakseen, on paikan päällä Haikon Kartanossa esitettävä jäsenkortti. Edut eivät koske juhlapyhiä eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

Varaukset
Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi
-> etusivulla varaa huone ja syötä tarjouskoodi MEMBER

Kylpyläedut
* Majoituksen yhteydessä 1 yksilöhoito/hlö -20%
* Huippukylmähoito -120 C yleisillä ajoilla ma-la 30 € (norm. 35,-)
ja privat–ajoilla 35 € (norm. 40,-)
* Päivä Kylpylässä ma-pe 35 € (norm. 40,-)
- sis. Span & kuntosalin käyttö, pyyhe, kylpytakki ja tossut, Spa Bistro buffet

Varaukset
Hoitovaraukset suositellaan tekemään hyvissä ajoin ennakkoon joko
puh. 0600 130 90 (0,81 €/min) tai sähköpostitse hoitovaraamo@haikko.fi,
mainitse koodi ”ALLERGIA JÄSENETU” varauksen yhteydessä
alennuksen saadaksesi.

Tervetuloa hemmoteltavaksi Haikon Kartanoon! www.haikko.fi

Holiday Club -kylpylähotellit
Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista vähintään 15 % alennus. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja.

Majoitusvaraukset sekä -maksut Holiday Clubin verkkokaupan kautta www.holidayclub.fi Alennuksen saa vain käyttämällä varauksen yhteydessä koodia: ALLERGIA15.

Syksyn lomat Holiday Clubin kohteissa -30 %
 Tervetuloa nauttimaan syysauringosta Holiday Club -lomalle!
Hyödynnä Holiday Clubin tarjoama lisäetu: normaalin alennusprosenttinne sijaan myönnämme 30 %:n alennuksen syksyn kylpylälomista Katinkullassa, Kuusamon Tropiikissa ja Saariselällä.

Tarjous on voimassa uusiin varauksiin 5.10.-22.11.2018. Alennus lasketaan päivän hotellimajoitushinnasta eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia. Koodi: SYKSY30

Tilaa rajoitetusti – varaa heti netistä koodilla SYKSY30

Varaamaan pääset tästä: www.holidayclub.fi

Imatran kylpylä
Jäsenetu vähintään kahden vuorokauden mittaisista varauksista, kun varaus tehdään viim. 7 vrk ennen saapumista. Jäsenetu ei ole voimassa vkot 52, 1-2 ja vkot 8-10. Su-to: normaalihintaiset hotellihuoneet -30 %, pakettihintaiset loma-asunnot -30 % ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat, -30 %. Pe-la: normaalihintaiset hotellihuoneet, pakettihintaiset loma-asunnot ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat -10 %.

Alennukset annetaan vain Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista. Alennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Alennukset eivät koske tarjoushintoja, säästöhintoja tai muita varauskanavia. www.imatrankylpyla.fi 

Lappeenrannan kylpylä, jäsenkortilla majoituksesta ja hoidoista -10%
Kylpylä sijaitsee Lappeenrannan keskustassa Saimaan rannalla. Runsas valikoima lomavaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ympäristöstä sekä kylpylähoidoista. Perinteisiä terveysvaikutteisia kylpylähoitoja ja moderneja hemmotteluhoitoja. Esim. 5 vrk loma sis. päivittäisen suolahuonehoidon, alk. 425 e / hlö. Lisätiedot: www.kylpyla.info. Jäsenkortilla alennus majoituksesta ja hoidoista -10 %, ei koske aterioita.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo
Saimaan matkailualueella Luumäellä sijaitseva matkailutila tarjoaa maaseudun elämyksiä, majoitusta sekä herkullista kotiruokaa. Aamiaismajoitusta, viikkovuokrausta sekä puolihoito- ja täysihoitolomia.

Hoida kotieläimiä, ratsasta, ui, kalasta, liiku luonnossa tai rentoudu saunoen ja valmiin pöydän antimista nautiskellen. Jäsenetu: -10 % 3 vrk puolihoitolomasta, 135 e/hlö sis. majoitus 3 vrk, 3 x aamiainen, 3 x lounas tai päivällinen. Lapset 3-12-vuotiaat 67,50 e/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. www.tuhannentarinantalo.com, p. 050 530 3471.

Punkaharju Kultaranta-lomakylä  -20 %
Jäsenillemme etu -20 %. Loma-asunnot sijaitsevat 8 km Punkaharjun keskustasta, kaikista asunnoista on maisema järvelle. Edessä uimaranta, ja talvella luistelukenttä ja latukoneella tehdyt ladut. Loma-asunnoissa kaikki nykypäivän mukavuudet. Asunnoista kolme on kahdeksan hengen asuntoja ja kuusi kuuden hengen asuntoja, jokaisessa oma sauna sekä ulkohiiligrilli. Lähialue tarjoaa mm. golfia, oopperaa, ratsastusta ja Kylpyläkeskus Kruunupuisto on 10 km päässä. www.punkaharjunkultaranta.fi.

Salmun maatilamatkailu, -15 %
Lomaile maitotilalla Kalajoen Etelänkylällä. Asu mukavuuksin varustelluissa talviasuttavissa mökeissä tai yksiössä. Vuokrattavana kolme 5-6 hengen mökkiä ja 1-2 hengen yksiö.
Mökeillä grillikatokset ja keinut lapsille sekä varustuksena mm. tv, dvd, kahvinkeitin, jääkaappi pakastinlokerolla, wc, suihku, sauna. Jäsenkortilla majoituksesta kesäsesongin ulkopuolella -15 % myös joulu ja uusi vuosi (etu ei voimassa sesonkiajalla 18.6.-8.8.). P. 040 5446375, www.salmunmaatilamatkailu.com.

Viking Line
Viking Line antaa alennusta jäsenillemme. Tutustu etuhintoihin täällä: www.vikingline.fi/edut/allergia

Ylä-Tuuhosen maatilamajoitusta
Talonpoikaistila sijaitsee Ruoveden kunnan Tuuhoskylällä, Tarjanne-veden tuntumassa. Majoittumisvaihtoehtoina aitat sekä vierastalo Eetula. Majoituksen saat aamiaisella ja sopimuksesta illallisella. Ateriat valmistetaan paljolti tilan omista ja lähiseudun tuotteista, joista mahdollisimman moni on luomua. llmoita mahd. erityisruokavaliostasi etukäteen.

Jäsenetu ei voimassa juhlapyhinä. Kysy etuhinnat: p. 050 553 4264, www.yla-tuuhonen.fi

Huom!

Allergia-, iho- ja astmaliitto ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta.

Useilla paikallisyhdistyksillä on myös monia paikkakuntakohtaisia etuja, joista voit kysyä suoraan yhdistykseltäsi.