Vuokramökki

Vuokramökki

TIEDOTE JERISMÖKIN VUOKRAAJILLE

Jerismökki on myyty 

Osoite Juhantie 10, 99300 Muonio ja mökin numero on 10. 

Allergiasäätiö on myynyt Jerismökin 13.6.2022. Yksityinen henkilö on ostanut mökin omaan käyttöönsä.

Jerismökin vuokraustoiminta loppuu 13.8.2022, ja mahdolliset varaukset myöhemmälle syksylle tai vuodelle 2023 on peruttu.

Pahoittelut tilanteen aiheuttamasta mahdollisesta haitasta.

Kiitos kiinnostuksesta Jerismökkiä kohtaa ja hyvää jatkoa,

toivottaa asiamies Sirpa Pajunen,

Allergiasäätiön hallituksen puolesta

 

Jerismökin kuvaus:

Mökki sijaitsee Pallas-Ounastunturin kansallispuiston rajanaapurissa sekä Kemiötunturin ja Jerisjärven läheisyydessä. Matkaa mökiltä rantaan on n. 700 metriä ja Muonion keskustaan 22 km. 

Mökissä on keittiö, olohuone, sauna, pesu- ja pukuhuone, WC, varasto, kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja tilava parvi, joissa patjoja (7 kpl). Keittiöstä löytyy liesi, jääkaappi-pakastelokeroyhdistelmä, kahvinkeitin, astianpesukone, mikroaaltouuni ja astioita. Olohuoneessa on takka, TV ja radio. Lisäksi pyykinpesukone ja kuivauskaappi. Mökki on sähkölämmitteinen. 

Mökki pyritään pitämään mahdollisimman allergiaystävällisenä ja sen vuoksi sinne ei saa tuoda lemmikkieläimiä ja käytettävien pesuaineiden on oltava hajusteettomia. Mökissä ei ole suotavaa käyttää voimakkaita hajusteita (esim. haju- ja partavesiä). Allergiasäätiö ei valvo mökin vuokraajien arkea vuokrauksen aikana, joten Allergiasäätiö ei voi vastata mahdollisesta allergisesta oireilusta mökillä, joka voisi johtua edellisen vuokraajan jättämistä hajuista tai tuotteista. Mahdollisista vioista mökillä voi ilmoittaa: Katja Kurulle p. 040 743 2443.

Vuokrahintaan kuuluu liinavaatteet 4:lle (alus- ja päällyspussilakana, tyynyliina, käsi- ja kylpypyyhe) ja astianpesukoneaineet. Halutessasi pestä pyykkiä, ota mukaan pesuaineet pyykinpesukoneeseen.

Toivottavasti lomaviikkonne sujuu mutkattomasti ja ilmat suosivat – parasta Jerismökillä kuitenkin on luonto!

Sivua päivitetty: 21.6.2022