Mitä tietoa etsit?

Kodintavarat ja -palvelut

Valtakunnalliset jäsenedut jäsenkortilla seuraavista liikkeistä.

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy -10 % alennus

Sisäilman puhtautta ja hengitysteiden hyvinvointia parantavat tuotteet ja palvelut. Alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista -10 %. Alennus myös ilmanpuhdistimien vuokrauksesta. Myymälä Helsingissä, verkkokauppa sekä puhelin- ja sähköpostitilaukset. Puh. 09 323 8962, www.allergia-apu.fi

Radonfix, radonmittaus jäsenhintaan 34 e/kpl (norm. 39 e) ja -5e toimistokuluista

Etu sisältää Säteilyturvakeskuksen (STUK) hyväksymän radonmittauspurkin (hinta/purkki, tarkista tarvitsemasi määrä Radonfixin sivuilta), käyttöohjeet sekä palautuskuoren, jossa purkit lähetetään Radonfixin analysoitavaksi. Mittausraportti toimitetaan tuloksen valmistuttua n. 3 viikon kuluttua mittauspurkkien palautuksesta. Raportti sisältyy hintaan. Voit tilata purkin netin kautta tai p. 040 5852228, talokuntoon.fi. Kerro allergia- ja astmayhdistyksen jäsennumerosi edun saamiseksi.

Robokeskus, -10 % Neato-robotti-imureiden hinnasta

Neato on tutkalla varustettu robotti-imuri, joka kerää lian, pölyn ja lemmikkien karvat pölysäiliöönsä, puhdistaa myös huoneiden nurkat huolellisesti. Neaton voi ajastaa hoitamaan siivousta tai laittaa robotin töihin nappia painamalla. www.robokeskus.fi. Tilaa puhelimitse tai sähköpostitse, jotta voit ilmoittaa samalla jäsennumerosi. P. 010 387 0080, myynti@robokeskus.fi. Jäsenhinta 449 e (norm. 499).

Vormu -10 %

Vakiotuotteista -10 % jäsenkortilla. Tuotteissa mm. Uniquu tyynyt, peitteet, patjat, sijauspatjat, vuodesuojat, allergiasuojat, päiväpeitteet, liinavaatteet. Liike Raumalla, tuotteita voi tilata myös postitse. http://vormu.fi

Huom!

Allergia-, iho- ja astmaliitto ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta. Useilla paikallisyhdistyksillä on myös monia paikkakuntakohtaisia etuja, joista voit kysyä suoraan yhdistykseltäsi.

Sivua päivitetty: 29.1.2020