Mitä tietoa etsit?

Matkailu, majoitus ja kylpylät

Valtakunnalliset jäsenedut jäsenkortilla seuraavista liikkeistä.

Haikon Kartano (edut koskevat vuotta 2021)

MAJOITUSEDUT
Kylpylähotellissa alk. 118 €/huone
Kartanohotellissa alk. 208 €/huone
Lisätietoa huoneista Haikon nettisivuilta.

Majoitushinta sisältää buffetaamiaisen, sisäänpääsyn Kylpylään (kylpylävierailu 1,5 tuntia / majoitusvuorokausi, ajanvaraus ennakkoon täältä) sekä maksuttoman WiFi-yhteyden ja pysäköinnin.Kartanossa lisäksi Butler-palvelu ja erikoisaamiainen. Jäsenetuhintaisia huoneita on rajoitetusti hotellin saatavuuden mukaan. Hinnat ovat tarkoitettu henkilökohtaiseen vapaa-ajan matkustukseen (1 etuhintainen huone/vierailu) ja maksettavaksi henkilökohtaisella maksukortilla tai käteisellä. Edut eivät koske juhlapyhiä, kokouspaketteja tai työhön liittyvää matkustusta eikä niistä kirjoiteta lahjakortteja.

VARAUKSET MAJOITUSETUUN
Majoitusedun saat vain varaamalla netistä www.haikko.fi
Etusivulla varaa huone, syötä saapumispäivä ja kirjoita tarjouskoodi kenttään MEMBER
Alennuksen saadaksesi esitä jäsenkorttisi vastaanotossa check innin yhteydessä.

RELAX CENTER HAIKKO MANOR & SPA HOITOETU
Relax Center Haikko Manor & Spa tarjoaa jäsenetuna -10% alennuksen hoidoista
ma-pe voimassa olevasta hoitohinnastosta.
Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lisätietoa hoidoista ja hinnasto https://relaxcenter.fi/

VARAUKSET HOITOETUUN
Hoitovaraukset suositellaan tekemään hyvissä ajoin ennakkoon sähköpostitse haikko@relaxcenter.fi tai puhelimitse 0400 980 081
Mainitse koodi ”Allergia-, iho-, ja astmaliiton JÄSENETU” varauksen yhteydessä alennuksen saadaksesi sekä esitä jäsenkorttisi Relax Centerin hoitovaraamossa ennen hoitoon menoa.

Holiday Club -kylpylähotellit

Holiday Club -kylpylähotellien, Villas- ja Chalets-huoneistojen sekä loma-asuntojen päivän hinnoista vähintään 15 % alennus. Lisäksi Holiday Club voi tarjota kampanjaluonteisesti lisäetuja.

Majoitusvaraukset sekä -maksut Holiday Clubin verkkokaupan kautta www.holidayclub.fi Alennuksen saa vain käyttämällä varauksen yhteydessä koodia: ALLERGIA15.

Imatran kylpylä

Jäsenetu vähintään kahden vuorokauden mittaisista varauksista, kun varaus tehdään viim. 7 vrk ennen saapumista. Jäsenetu ei ole voimassa vkot 52, 1-2 ja vkot 8-10. Su-to: normaalihintaiset hotellihuoneet -30 %, pakettihintaiset loma-asunnot -30 % ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat, -30 %. Pe-la: normaalihintaiset hotellihuoneet, pakettihintaiset loma-asunnot ja normaalihintaiset puolihoito- tai täyshoitoateriat -10 %.

Alennukset annetaan vain Kylpylän myyntipalvelun kautta tehdyistä varauksista. Alennukset eivät koske Chalets- eikä Villas-huoneistoja. Alennukset eivät koske tarjoushintoja, säästöhintoja tai muita varauskanavia. www.imatrankylpyla.fi 

Lappeenrannan kylpylä, jäsenkortilla majoituksesta ja hoidoista -10%

Kylpylä sijaitsee Lappeenrannan keskustassa Saimaan rannalla. Runsas valikoima lomavaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta ympäristöstä sekä kylpylähoidoista. Perinteisiä terveysvaikutteisia kylpylähoitoja ja moderneja hemmotteluhoitoja. Esim. 5 vrk loma sis. päivittäisen suolahuonehoidon, alk. 425 e / hlö. Lisätiedot: lappeenrantaspa.fi. Jäsenkortilla alennus majoituksesta ja hoidoista -10 %, ei koske aterioita.

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Saimaan matkailualueella Luumäellä sijaitseva matkailutila tarjoaa maaseudun elämyksiä, majoitusta sekä herkullista kotiruokaa. Aamiaismajoitusta, viikkovuokrausta sekä puolihoito- ja täysihoitolomia.

Hoida kotieläimiä, ratsasta, ui, kalasta, liiku luonnossa tai rentoudu saunoen ja valmiin pöydän antimista nautiskellen. Jäsenetu: -10 % 3 vrk puolihoitolomasta, 135 e/hlö sis. majoitus 3 vrk, 3 x aamiainen, 3 x lounas tai päivällinen. Lapset 3-12-vuotiaat 67,50 e/hlö, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi. www.tuhannentarinantalo.com, p. 050 530 3471.

Salmun maatilamatkailu, -15 %

Lomaile maitotilalla Kalajoen Etelänkylällä. Asu mukavuuksin varustelluissa talviasuttavissa mökeissä tai yksiössä. Vuokrattavana kolme 5-6 hengen mökkiä ja 1-2 hengen yksiö.

Mökeillä grillikatokset ja keinut lapsille sekä varustuksena mm. tv, dvd, kahvinkeitin, jääkaappi pakastinlokerolla, wc, suihku, sauna. Jäsenkortilla majoituksesta kesäsesongin ulkopuolella -15 % myös joulu ja uusi vuosi (etu ei voimassa sesonkiajalla 18.6.-8.8.). P. 040 5446375, www.salmunmaatilamatkailu.com.

Viking Line

Viking Line antaa alennusta jäsenillemme. Tutustu etuhintoihin täällä: www.vikingline.fi/edut/allergia

Ylä-Tuuhosen maatilamajoitusta

Talonpoikaistila sijaitsee Ruoveden kunnan Tuuhoskylällä, Tarjanne-veden tuntumassa. Majoittumisvaihtoehtoina aitat sekä vierastalo Eetula. Majoituksen saat aamiaisella ja sopimuksesta illallisella. Ateriat valmistetaan paljolti tilan omista ja lähiseudun tuotteista, joista mahdollisimman moni on luomua. llmoita mahd. erityisruokavaliostasi etukäteen.

Jäsenetu ei voimassa juhlapyhinä. Kysy etuhinnat: p. 050 553 4264, www.yla-tuuhonen.fi

Huom!

Allergia-, iho- ja astmaliitto ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta.

Useilla paikallisyhdistyksillä on myös monia paikkakuntakohtaisia etuja, joista voit kysyä suoraan yhdistykseltäsi.

Sivua päivitetty: 25.2.2021