Mitä tietoa etsit?

Korut, vaatteet, silmälasit

Valtakunnalliset jäsenedut jäsenkortilla seuraavista liikkeistä.

Helmivene, -20 % alpakkatuotteista

20 % alennus normaalihintaisista alpakasta valmistetuista vaatteista ja asusteista. Tuotteet verkkokaupassa. Jäsenedun saat tilaamalla tuotteet sähköpostitse, mainitse allergia- ja astmayhdistyksen jäsenyys ja jäsennumero. Sposti: helmivene@helmivene.fi. Nettisivuille. 

Kultatähti.fi -verkkokauppa, -20 %

-20 % lähes kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edun saa, kun tuotteiden loppusumma ylittää 70€. Kellot, korut ja lahjatavarat. www.kultatahti.fi, alennuskoodi: allergia2018

Silmäasema, -20 % silmälaseista ja aurinkolaseista

Etu jäsenkorttia näyttämällä. Silmäasema tarjoaa kaikki silmien terveyteen ja näkemiseen liittyvät palvelut. Noin 120 optikkoliikettä ja 7 silmäsairaalaa Rovaniemeltä Helsinkiin. Lisäksi Silmäasemalla on silmälaboratorioita useimmilla paikkakunnilla. www.silmaasema.fi.

Synsam, silmälaseista -30 %

Etu Allergia- ja astmayhdistystenjäsenille perheineen henkilökohtaisista ostoista: Silmälasit -30 %, aurinkolasit -25 %, piilolasit -10 %. Edut normaalihinnoista, ei yhdistetä muihin tarjouksiin. Edun saadaksesi mainitse asioinnin aluksi Allergia- ja Astmaliitto ry. Voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä, www.synsam.fi.

Huom!

Tiedustele eduista tarkemmin suoraan edun tarjoajalta. Allergia-, iho- ja astmaliitto ei vastaa mahdollisesti virheellisistä tai muuttuneista jäsenetutiedoista. Useilla paikallisyhdistyksillä on myös monia paikkakuntakohtaisia etuja, joista voit kysyä suoraan yhdistykseltäsi.

Sivua päivitetty: 29.1.2020