Mitä tietoa etsit?
Ammattilaisille

Ammattilaisille

Tervetuloa terveydenhuollon ammattilaisten sivuille!

Hyvä terveydenhuollon ammattilainen,

Olemme koonneet viereiseen sivuvalikkoon materiaalia, jota voit vapaasti jakaa ja hyödyntää työssäsi. Ota yhteyttä, jos kaipaat jotain tietoa, jota täällä ei vielä ole.

AllergiaVIP-jäsenyys on maksuton palvelumme terveydenhuollon ammattilaisille. VIP-jäsenenä saat tietoa ajankohtaisista asioista sähköpostiisi sekä alennuksen ammatillisista koulutuksista. Liity AllergiaVIPiksi.

Koulutuksemme järjestetään pääasiassa Helsingissä. Vuositasolla näitä järjestetään noin 10 allergia-, iho- ja astmateemalla. Järjestämme kokopäiväisiä koulutuksia luentomuotoisena, mutta osassa koulutuspäivistä on käytännön työpajoja. Meillä on myös intensiivisiä puolipäiväkoulutuksia, jotka ovat pääsääntöisesti työpajakoulutuksia.

Tutsustu tarjontaamme koulutussivuilla ja ilmoittaudu mukaan! Koulutusten aihesisältöihin otamme mielellämme ehdotuksia vastaan sähköpostitse koulutus@allergia.fi.

Opasvalikoimamme on kattava ja teksti on helppolukuista myös potilaan näkökulmasta. Voit ladata ja tulostaa oppaaita verkkosivuiltamme. Painettuja oppaita voi tilata Tilaa julkaisuja -sivulta. Oppaat ovat ilmaisia, mutta postimaksu veloitetaan tilaajalta. Lisätietoa tilaussivulla.

Ohjevideot ovat hyvä täydennys potilaan ohjaamiseen ja potilas voi myös itse kerrata asioita kotona. Katso kaikki videomme Ohjevideot-valikosta.

Palvelumme potilaille -osioon koottu palveluita ja toimintaa, joita liitto tarjoaa potilaille. Sieltä löytyvät muun muassa kuntoutuspalvelumme sekä neuvontanumeromme. Neuvontanumeroon voit myös sinä ammattilaisena soittaa, jos jokin asia epäilyttää. Neuvontapalvelumme toimii valtakunnallisesti. Tästä osiosta löytyy tietoa myös aktiivisesta vertaistukitoiminnastamme.

Sivua päivitetty: 4.6.2020