Ihoviikolla tapahtuu

Ihoviikolla tapahtuu

Tule mukaan Ihoviikon tapahtumiin.

Tarjoamme vertaistukea ja tietoa sinulle, joka elät ihosairauden kanssa. Ihosairaudet koskettavat yli miljoonaa suomalaista – et ole yksin.

Tule mukaan Ihoviikon tapahtumiin ja liity jäseneksi!

Suuri Ihoilta ke 17.11. klo 18.00-19.30

Tule mukaan kuulemaan, mistä ihotautia sairastavan lapsen vanhemmat voivat saada voimia arkeen ja jaksamiseen sairauden kanssa ja saamaan konkreettista opasta lapsen ihon rasvaukseen. Lisäksi kuulet näkökulmia lapsen ihosairauden kanssa elämiseen sekä harvinaisemman sairauden että atooppisen ihottuman elävän lapsiperheen arjesta. Voit myös esittää kysymyksiä kaikille puheenvuoron pitäjille.

  • Arjen sankarit: Mistä voimia arkeen lapsen ihosairauden kanssa (psykologin luento) 
  • Teoriasta käytäntöön: lapsen ihon rasvaaminen 
  • Näin meillä: Harvinaista ihotautia sairastavan lapsiperheen arkea 
  • Näin meillä: Atopiaperheen arkea 

Ihoilta toteutetaan Teams-verkkoalustalla, joka on hyvin helppokäyttöinen. Tarvitset vain tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on nettiyhteys ja kaiutin. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua mukaan. Mukaan pääsee ihan vain klikkaamalla ke 17.11.2021 klo 18.00 tähän tulevaa linkkiä. Tietokoneella kannattaa valita vaihtoehdoksi ”Liity sen sijaan verkossa”, tabletilla tai puhelimella on hyvä ladata Microsoft Teams -sovellus etukäteen. Sinun kuvaa tai ääntä ei näy. Voit esittää kysymyksiä tai kommentteja kysymysosion kautta.

Tule mukaan Suureen Ihoiltaan

Yhdistyksissä tapahtuu

Jäsenyhdistyksemme eri puolilla Suomea järjestävät tapahtumia Ihoviikon aikana sekä sen jälkeen ihotautia sairastavan lapsen vanhemmille tai koko perheelle. Tuoreimmat tiedot saat omalta yhdistykseltäsi tai valtakunnallisesta tapahtumakalenterista. Tässä muutamia poimintoja. 

Vaasa 15.-21.11. Ihoviikon uinti jäsenille Tropiclandiassa 

Muonio ke 17.11. klo 17.30 Ihoviikon terveysiltamat 

Jyväskylä ma 22.11. klo 18 Vertaisten ihoilta lapsiperheille 

Verkko ti 23.11. klo 18 Atopialasten vanhempien vertaistreffit 

Jyväskylä la-su 27.-28.11. EB-yhdistyksen vertaistapaaminen 

Siirry tapahtumakalenteriin
 

Vertaistreffit

Suositut vertaistreffimme mahdollistavat kohtaamisen ja keskustelun muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Verkkovertaistreffit mahdollistavat osallistumisen mistä päin vain. Tule mukaan!

Tule vertaistreffeille

Sivua päivitetty: 2.6.2022