Mitä tietoa etsit?

Päivittäinen hoitorutiini tekee hyvää jokaisen iholle

Säännöllinen hoito on hyvinvoivan ihon salaisuus.

Jokaisen iho tarvitsee huolenpitoa, iästä ja sukupuolesta riippumatta. Erityisesti silloin, jos iholla on taipumusta vaivata, on säännöllinen ihon hoitaminen tärkeää – myös niinä päiviä, kun iho tuntuu hyvältä.

Iholle kertyy päivän mittaan hikeä ja epäpuhtauksia, jotka helposti ärsyttävät ihoa ja estävät sitä hengittämästä. Iho kannattaakin pestä päivittäin, jotta se voisi hyvin. Näin lika ei pääse tukkimaan ihohuokosia ja olo tuntuu hyvältä. Pesun jälkeen on tärkeää sitoa kosteus ihoon kosteusvoiteella, jotta iho ei pääse kuivumaan.

Ihon tarpeet voivat vaihdella vuodenajoittain. Kun perusrutiini on kunnossa, voi siihen talvisin lisätä kosteuttavampia erikoistuotteita, kuten täyteläisempää yövoidetta, tai tarvittaessa kuoria ihoa lempeällä kuorintavoiteella.
 

Dermosilin asiantuntijoiden tuotevinkit herkälle iholle

Kasvot:

  • Puhdista kasvoilta epäpuhtaudet ja meikki hoitavalla ja kosteuttavalla puhdistusvaahdolla.
  • Kosteuttava ja ravitseva kasvovoide kannattaa levittää heti pesun jälkeen. Jos tavanomainen kasvovoide tuntuu liian kevyeltä, kokeile täyteläistä yövoidetta.
  • Kokeile erittäin kuiville ihoalueille ja yön tehohoidoksi runsasrasvaista erikoisvoidetta.

Vartalo:

  • Pehmeän geelimäinen suihkugeeli puhdistaa ihon hellävaraisen tehokkaasti ja huolehtii ihon kosteutuksesta myös pesun aikana. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle, kuivalle ja atooppiselle iholle vauvasta vaariin.
  • Suojaava ja hoitava perusvoide sopii koko perheen kuivan ja herkän vartalon ihon hoitoon, myös atooppiselle iholle.
  • Erikoisvoide voi auttaa erittäin kuivan ja ärsytykselle altistuneen ihon tai ihoalueiden hoitoon.

Yhteistyössä

Dermosil.fi


Sivua päivitetty: 24.9.2020