Mitä tietoa etsit?
Hoida ihoa hellästi

Hoida ihoa hellästi

Haluamme pitää huolta ihostasi.

Olemme tehneet yhdessä Ihoviikon kumppanimme Dermosilin kanssa tämän ihonhoito-oppaan avuksi etsiessäsi sopivia tuotteita juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Oppaan laajempaa painettua versiota jaetaan Ihoviikon tapahtumissa sekä marraskuun jäsenlehtemme välissä – tule mukaan ja poimi omasi! Keräsimme kuitenkin tiivistetysti tärkeimmät vinkit herkän ihon hoitoon tälle sivustolle:

Asiantuntijana oppaassa toimii Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta kuntoutussuunnittelija Teija Launis, joka opastaa työkseen ihonhoitoon liittyvissä haasteissa.

Dermosilin ja Allergia-, Iho- ja Astmaliiton yhteistyö on jatkunut tiiviinä jo useita vuosia. Yhdessä olemme kehitelleet laajan valikoiman herkälle ja atooppiselle iholle sopivia tuotteita ihonhoitoon, hiustenhoitoon, hiusten muotoiluun sekä laajan valikoiman hellävaraisia meikkituotteita.

Oppaassa esitelty Dermosilin Sensitive-sarja sisältää mietoja ja hajustamattomia tuotteita, jotka huolehtivat niin aikuisten kuin aivan pientenkin lasten ihosta. Tuotteet ovat hajustamattomia ja niille kaikille on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tutustu tuotteisiin ja herkän ihon hoitoon Dermosilin verkkokaupassa.

Lue ihonhoito-oppaan näköisversio >>

Läs hudvårdsguide på svenska >>


Yhteistyössä

Dermosil.fi


Sivua päivitetty: 25.11.2020