Mert Otsamo + BlackModa: Kampanjan designvaate

Mert Otsamo + BlackModa: Kampanjan designvaate

Allergiaviikon Mert Otsamo X Allergiaviikko -vaate on musta unisex-paita ainutlaatuisin yksityiskohdin. Uniikkeja paitoja valmistetaan vain rajoitettu erä. Vaatteemme pakkauksesta ja pesulapuista löytyvät tiedot tuotteen GOTS ja Öko-Tex® -sertifioinneista – tiedätkö sinä mikä luokitus viimeksi uutena hankki­mallasi vaatteella on?

Designpaitaa on valmistettu rajoitettu erä ja sitä ei voi ostaa – sen voi ansaita. Haas­tamme sinut etsimään parasta pesulappua. Hyvin suunnitel­lusta pesulapusta löytyvät pesuohjeiden ja materiaalien lisäksi tiedot mahdollisista sertifikaateista, joita tuotteen valmistuksessa on noudatettu.

Postaa kuva pesula­pusta sosiaaliseen mediaan tunnisteella #allergiaviikko, niin olet mukana sadan designvaatteen arvonnassa!

Designvaatteen kampanja-aika on ti 11.4 – pe 21.4.

Mert Otsamo X Allergiaviikko -paidan toteuttaa kotimainen BlackModa. BlackModan käyttämä neulos on orgaanista GOTS -sertifioitua puuvillaa, jonka tuotannolla on Öko-tex® -sertifikaatti. Vaatteen tekstiili tulee EU:n alueelta Portugalista. Neulos värjätään vesiliukoisilla reaktiiviväreillä, jotka sitoutuvat kemiallisesti tekstiilikuituun eivätkä irtoa värjätystä tekstiilistä.

Vaatteen viimeistelyssä on noudatettu Öko-tex 1 -luokan standardeja ja raja-arvoja. Öko-Tex 100:n määrittämät raja-arvot on jaettu neljään eri ryhmään sen perusteella, kuinka lähellä ihoa tuotetta käytetään. Öko-tex 1 -luokitus on kaikista tiukin ja tuotteet on tarkoitettu suoraan kosketukseen ihon kanssa.

Suosittelemme kaikkien tekstiilien pesua ennen ensimmäistä käyttökertaa irtopölyjen irrottamiseksi ja värin kiinnittämiseksi.

Täysin ilman kemikaaleja mikään tekstiili ei synny. BlackModa painottaa, että kemikaalien osalta kuluttajan tulisi suosia Euroopassa valmistettuja tekstiilejä. Euroopassa valvotaan kemikaalien käyttöä EU:n lainsäädännön REACH-asetuksella.

Lue Mert Otsamon haastattelu Allergia & Astma -lehdestä!