Tuoksuton viikko lähestyy!

Tuoksuton viikko -kampanja järjestetään jälleen syksyllä 2016. Nyt kampanja on kaksiviikkoinen ja vietämme sitä 31.10. – 13.11.2016. Huomioi tuoksuyliherkät - osallistu Tuoksuttomaan viikkoon!

Tuoksuyliherkkyys on yksi voimakkaimmin yleistyviä herkkyyksiä pohjoismaissa. Tuoksuyliherkkä saa oireita mitä moninaisimmista tuoksuista ja hajuista.  Hyväksi tarkoitettu tuoksu voi aiheuttaa toiselle pahoinvointia, päänsärkyä tai muita oireita. Oireet voivat olla vaikeita ja johtaa jopa sosiaaliseen eristäytymiseen. Oireet ovat todellisia, eikä niitä pidä vähätellä.

Huomioi tuoksuyliherkät – ilmoita yhteisönne maksutta mukaan kampanjan tukijaksi

Haastamme yhteisönne mukaan huomioimaan tuoksuyliherkät tiloissanne ja palveluissanne. Osallistuminen on vaivatonta. Täytä osallistumislomake ja jaa viestiä kampanjasta eteenpäin. Tulemalla mukaan osoitatte yhteisönne huomioivan tuoksuyliherkät, edistätte työturvallisuutta yhteisössänne ja lisäätte asiakkaiden viihtyisyyttä. Tehdään yhdessä arjen ympäristöstämme siedettävämpi, käytetään miedompia hajuvesiä, siirretään tupakkapisteet pois kulkuovien viereltä ja tarkastetaan kemikaalikuorma-altistustamme, voisiko osa tuotteista olla hajusteettomia?

Osallistu näin

1)    Ilmoita yhteisösi mukaan tuoksutonviikko.fi -sivuilla ja nimenne tulee esiin osallistujalistalle, jotka huomioivat tuoksuyliherkkyyden tiloissaan
2)    Tilaa maksuttomia Tuoksutko liikaa? -julisteista yhteisönne aula- , wc- tms. tiloihin hienovaraisesti muistuttamaan tuoksujen aiheuttamista oireista ja suosimaan mietojen tuoksujen käyttöä. Tilaa juliste tai lataa juliste sivuiltamme.
3)    Auta kampanjaviestiä leviämään, jaa linkkiä ja tietoa somessa. Kampanjan hästägit: #tuoksutonviikko #tuoksuyliherkkyys #tuoksuton #tuoksutkoliikaa
4)    Kerro halutessasi, miten Tuoksuton viikko otettiin vastaan yhteisössänne:  tiedotus@allergia.fi

Arvostamme osallistumistanne – kiitos!