Allergiatalo

Järjestä tilaisuus kaupungin puhtaimmassa sisäilmassa.

Allergiatalon kongressikeskus

Allergiatalon Kongressikeskus on suosittu kokous-, kongressi- ja koulutuskeskus, joka edustaa suomalaista valoisaa funkisarkkitehtuuria.

Talossa on ainutlaatuisen raikas ja puhdas sisäilma. Terve talo -periaatteella rakennetun seminaaritalon auditorio pitää sisällään ilmanvaihdon, joka säätyy automaattisesti hiilidioksidimäärän mukaan. Siten happea riittää koko tilaisuuden ajan ja mieli pysyy virkeänä koko päivän, riippumatta siitä, onko tilaisuudessa 50 tai 130 osallistujaa.

Kongressikeskuksessa on hyvin varusteltu moderni 130 hengen auditorio, kaksi valoisaa neuvotteluhuonetta sekä takalla varustettu kokoustila ja saunaosasto uima-altaineen.

Talossa on A-oikeudet, herkullinen lounasravintola sekä valoisa galleria-aula. Iltatilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus myös maittaviin cocktailtarjoiluihin nauttien vaihtuvista näyttelyistä.

Tilavaraukset

Koulutus- ja kokouspäivät kannattaa keskittää, sillä Allergiatalossa keskittämisalennus tulee eduksesi. Kysy useamman tilaisuuden alennusprosentit myyntipalvelustamme.

Allergiatalon Aulapalvelut, p. (09) 473351. Sähköposti: allergiatalo.info@allergia.fi.

Kongressikeskus on avoinna 8.30-16.00. Kokoustilaisuuksissa talo on tilaisuuksien mukaan auki myös aina klo 22.00 asti.

Allergiatalon lounasravintola Antell Catering on avoinna kaikille lounastajille ma-pe klo 11-13. Tervetuloa!

Helmikuussa Allergiatalon aulassa on esillä Janne Kärkkäinen teoksia.

"Vastakohtana aikaisempien maalausteni pääkalloille, aloin maalata elinvoimaisia ja hieman hupsunnäköisiä sydämiä. Vähitellen sydämille ilmestyi hämmentyneet silmät. Toivon niiden hämmästyneen katseen kannustavanlempeään ja ymmärtäväiseen suhtautumiseen kanssaihmisiin ja maailmaan."